Shine

Shine je prvi nevidni zobni aparat, ki je v celoti narejen v Sloveniji. Opornice so izjemno udobne in popolnoma neopazne. Izdelava z uporabo najsodobnejših materialov vam omogoča, da boste sijali tudi v času nošenja.

Kako do Shine zobnega aparata

Postopek pridobitve Shine opornic je izjemno hiter, saj se opornice izdelajo v Sloveniji.

Shine

Brezplačen prvi pregled

Namen pregleda je določanje načina zdravljenja. Pacienti imajo različno težavne primere, kar tudi vpliva na postopek oblikovanja popolnega nasmeha.

Postopek zdravljenja

Postopek zdravljenja določa težavnost posameznega primera. Glede na težavnost lahko prejmete od 7 pa vse do preko 50 opornic, ki jih nato menjujete vsak teden.

3D skeniranje

S pomočjo najnovejše tehnologije opravimo popolnoma neboleče skene zobovja. Slike pokažejo trenutno lego zob, omogoča patudi vpogled izgleda po nošenju zobnega aparata.

Shine
Shine

Izdelava aparata

Na podlagi skenov, ki jih posredujemo podjetju Shine, se v manj kot dveh tednih izdelajo vaši, unikatni zobni aparati. Količina izdelanih aparatkov je odvisna od težavnosti zdravljenja.

Prevzem aparata

Takoj, ko prejmemo vaše aparatke vam to sporočimo in pridete na ponoven pregled. Dr. Nadja vam na tem pregledu na zadnje zobe namesti majhne, nemoteče nosilce aparata in navodila.

Shine
Shine

Sijoč nasmeh

Končni rezultat je sijoč nasmeh, s popolnoma ravnimi zobmi. Seveda je pogoj za to vestno nošenje aparata po navodilih ortodonta. Vabljeni na pregled, ki vam utegne spremeniti življenje.

Prednosti aparata Shine

Najpomembnejša prednost pred ostalimi nevidnimi zobnimi aparati je za mnoge dostopnejša cena. Ker je aparat izdelan v Sloveniji, je tudi čas čakanja na vaše personalizirane opornice krajši kot pri Invisalign nevidnih zobnih aparatih.

Vsak aparat je izdelan in oblikovan posebej za premike vaših zob v popoln položaj. Material, ki se uporablja za izdelavo Shine opornic, omogoča konstantno silo, ki vas popelje do želenega končnega rezultata. Je izjemno udoben in predvsem neviden!

Prednosti

Estetika (nevidnost)

Najsodobnejša tehnologija

Boljša ustna higiena

Krajši čas nošenj a zobnega aparata

Manjše število obiskov pri ortodontu

Primerna za aktivne športnike in glasbenike

Snemljiv